Schager Markt kleurt groen

ingevoerd op 20-03-2017

 

Zondag 21 mei SCHAGEN TUINSTAD: de markt voor een verrukkelijk tuinseizoen…

 

Op zondag 21 mei (10.30 /15.30 uur) wordt op “de Markt” rondom de Grote Kerk van het mooie Noord-Hollandse Schagen even een paradijsje voor groen- en plantenliefhebbers en voor iedereen die houdt van het grote ‘buiten genieten’. Gespecialiseerde plantenkwekers en tuin-ondernemers komen met een prachtig aanbod van o.a. éénjarigen in potten en voor eigen aanplant. Daarnaast zijn de beste kwekerijen uit de hele regio aanwezig, met aparte en sterke vaste planten, er zijn vlinderplanten, kruiden en groenteplantjes, kuipplanten en talloze bijzonderheden. Bij de stand van een tuinontwerpster en hovenier kan iedereen terecht met vragen en voor gratis advies.

Daarnaast zijn er o.a. leuke tuincadeaus en -decoraties te koop, naast informatie over groene cursussen, tuinboeken en –kunst… 
De beste aanbieders van streekproducten zijn tevens aanwezig met eerlijke en heerlijke culinaire producten. Alle groene ondernemers en liefhebbers maken samen een uitbundig tuinfeest van deze dag!

 

Kortom: ’Schagen Tuinstad’ is méér dan leuk; de prachtige historische locatie met de vele gezellige terrasjes, de sfeer, en vooral de vakmensen met goed advies en het veelzijdige aanbod op deze markt, dat  zijn de juiste ingrediënten voor echte tuinliefhebbers. Daarnaast is op vele plekken in de gezellige binnenstad sfeervolle live muziek te beluisteren. Reden genoeg dus om op 21 mei naar Schagen te komen, te genieten, ideeën en inspiratie op te doen voor een vrolijk en verrukkelijk tuinseizoen!

 

Meer info? 

Zelf bij een kraam staan? We hebben nog plek! 

Marianne Greiner

t. 06 40308610

 

Schagen tuinstad 2 Schagen tuinstad 2
Schagen tuinstad 1 Schagen tuinstad 1
Schagen tuinstad 3 Schagen tuinstad 3
Schagen tuinstad 4 Schagen tuinstad 4